Onze sponsoren

Onze club kan niet bestaan zonder de hulp van onze financiële betrokken sponsoren. Onze sponsoren zijn persoonlijk betrokken met onze club en wij zijn betrokken met hen.

Onderstaand stellen ze zich aan u voor:

van Eck occasions

In- en verkoop gebruikte auto’s Al ruim 30 jaar een begrip in IJmuiden. Bij ons vindt u de betere occasions. Ook wij doen mee aan klimaatbeheersing. Ons streven is emissie vrij te werken. Kom gerust langs en maak vrijblijvend een proefrit met de auto van uw keuze.

Bezoek de website

OOK Pedagogisch

OOK Pedagogische Expertise Groep verzorgt pedagogische trainings- en scholingsactiviteiten in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, binnen sportverenigingen en welzijnsorganisaties. OOK staat voor een aanpak waarbij een verbinding gemaakt wordt tussen: Onderwijs Opvoeding Kinderen OOK werkt binnen het onderwijs op school. Daardoor ontstaat er een directe lijn tussen school, kinderen/jongeren en ouders. OOK werkt samen met diverse organisaties. De trainingen worden in een neutrale scholingslocatie of op ons eigen kantoor in Velserbroek gegeven.

Bezoek de website

Keurslager van Haaster

Passie voor het slagersvak Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. Ster Bastion 42 1991PN Velserbroek

Bezoek de website

Keurslager Jack Morlang

Verstand van lekker eten Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website. Cepheusstraat 31 1973 VR IJmuiden

Bezoek de website

ViTelecom

ViTelecom is een dynamisch bedrijf, met 20 jaar ervaring met Telecommunicatie, ICT, Camera systemen, Alarm beveiliging en Geluid Installaties Door de jarenlange ervaring, hebben wij gekozen voor een aantal producten welke prima aansluiten bij de techniek welke vandaag de dag voorhanden is. Door gebruik te maken van deze systemen, kunnen wij u elke oplossing aanbieden voor elke gewenste situatie.

Bezoek de website

Koster Brillen

Koster Brillen heeft een grote collectie van monturen, allemaal volgens de laatste trends. Of u nu op zoek bent naar een kleurrijke, trendy bril of een moderne, aparte bril; bij ons is alles mogelijk. Uiteraard wordt u begeleid door gediplomeerd personeel dat u adviseert bij uw keuze.

Bezoek de website

Köster Advocaten

Wie | we zijn Wij zijn authentieke, zelfverzekerde professionals met passie voor onze cliënten en ons eigen vakgebied. Ons | doel Ondernemers in staat stellen juridisch onbezorgd te kunnen ondernemen.

Bezoek de website

In2Hair

In onze salon staat een team met gezellige, spontane, creatieve en zeer professionele haarstylistes. Anthony Fokkerlaan 32 2024JE Haarlem

Bezoek de website

F1 Solutions

F1 Solutions is de partner die al uw IT zaken ontzorgt. Eenvoudige oplossingen in begrijpelijke taal, wij noemen dat ‘alfa communiceren, bèta denken’. Deze unieke combinatie zorgt voor een optimaal IT product.

Bezoek de website

Chunk

Onze missie: Bedrijven helpen groeien in een tijdperk van digitale transformatie. Onze visie: Wij geloven dat merkinteractie cruciaal is voor communicatie. Echte innovaties en een positieve klantervaring vormen de kern van succesvolle communicatie. Geen nep producten en -services. De klant is koning, hun leven en behoeften zijn de inspiratie.

Bezoek de website

BrHV

Bedrijfshulpverlening is essentieel in het Arbo-beleid van uw onderneming. Maar hoe zorgt u er voor dat uw medewerkers adequaat opgeleid, getraind en gemotiveerd worden en blijven. De realistische oefenmogelijkheden en specialistische kennis van BrHV Consultants kunnen hieraan bijdragen. Bekijk de mogelijkheden in de cursusplanning of het trainingscentrum.

Bezoek de website