Onze sponsoren

Onze club kan niet bestaan zonder de hulp van onze financiële betrokken sponsoren. Onze sponsoren zijn persoonlijk betrokken met onze club en wij zijn betrokken met hen.

Onderstaand stellen ze zich aan u voor:

EP:René

Is een elektronica zaak die gespecialiseerd is in wit- en bruingoed maar ook in Televisie, Hifi, satelliet en kabelaansluitingen. Voor deze specialisme kunt u naar de winkel gaan op de Lange Nieuwstraat 5 of u kunt ook een bezoek brengen aan de website.

Bezoek de website

Reis & Zo

Op de Lange Nieuwstraat 413 zit vakantiereiswinkel Reis & Zo, zij zetten zich dagelijks in met persoonlijke service voor betrouwbaarheid & topkwaliteit op het gebied van zaken- en vakantiereizen. Namens het gehele team een goede reis! Reis & Zo: helder, simpel & eigentijds

Bezoek de website

Döner Abi

Op de Lange Nieuwstraat 779 zit Döner Abi die zeven dagen per week geopend is en een uitgebreid menu serveert. U kunt kiezen om langs te komen of u kunt uw overheerlijke eten thuis laten bezorgen.

Bezoek de website

LETTEROP

Letterop Reklame in IJmuiden is al meer dan 25 jaar de reclamespecialist in de IJmond, Kennemerland en inmiddels ook daarbuiten op het gebied van binnen- en buitenreclame. Een gepassioneerd bedrijf dat bezig is met het zichtbaarheid van de bedrijven te verbeteren, dit doen ze door diensten aan te bieden zoals autobestickering, signing, reclameborden en meer.

Bezoek de website

PAAP

Zoekt u een bedrijf hebben waar je zo even kan binnenlopen om antwoord te krijgen op uw financiële vraagstukken? Dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan het familiebedrijf PAAP aan de Lange Nieuwstraat 10, het is een gezellige familiebedrijf dat is gespecialiseerd in verzekeringen en financieringen.

Bezoek de website

De Jutter | Hofgeest

Is het lokale nieuwsblad die al het nieuws vanuit IJmuiden, Velsen-Noord, Velserbroek, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en Spaarnwoude gratis thuis en digitaal bij u bezorgt.

Bezoek de website

SNS Bank

Bij SNS Bank op de Kennemerlaan 54 in IJmuiden en op Geesterduin 69 in Beverwijk staat de mens voorop en helpen we mensen groeien. Het gaat bij ons om de mens achter de cijfers. Wat zijn jouw wensen? En hoe kunnen we je daarbij helpen? Wij geloven in groei door aandacht. We geloven in jou. En geven je alle aandacht die je verdient.

Bezoek de website

van Es Catering & Partyservice

Van Es Catering levert al ruim 35 jaar cateringdiensten. Wij bieden altijd maatwerk en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw evenement. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Wij werken met liefde en passie en dat vindt u terug in onze service. Van Es Catering werkt met dagverse producten, we maken heldere afspraken, bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding en bieden service met een glimlach. Van Es Catering vindt u aan de Zeeweg 161 in IJmuiden.

Bezoek de website

RIS Juwelier

Van oudsher is Juwelier Ris een juweliersbedrijf met een complete collectie op horloge- en sieradengebied, inmiddels zijn ze een begrip in de hele IJmond. Bij dit familiebedrijf dat al generaties vakkundig en betrokken is zorgen ze voor blije en tevreden klanten. Dus heb je interesse om een nieuwe sieraad of een horloge te kopen neem dan een keer een kijkje in de winkel op het Marktplein 17 in IJmuiden. Via de website van RIS Juwelier kun je ook de sieraden en horloges aanschaffen.

Bezoek de website

van Eck occasions

In- en verkoop gebruikte auto’s Al ruim 30 jaar een begrip in IJmuiden. Bij ons vindt u de betere occasions. Ook wij doen mee aan klimaatbeheersing. Ons streven is emissie vrij te werken. Kom gerust langs en maak vrijblijvend een proefrit met de auto van uw keuze.

Bezoek de website

OOK Pedagogisch

OOK Pedagogische Expertise Groep verzorgt pedagogische trainings- en scholingsactiviteiten in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, binnen sportverenigingen en welzijnsorganisaties. OOK staat voor een aanpak waarbij een verbinding gemaakt wordt tussen: Onderwijs Opvoeding Kinderen OOK werkt binnen het onderwijs op school. Daardoor ontstaat er een directe lijn tussen school, kinderen/jongeren en ouders. OOK werkt samen met diverse organisaties. De trainingen worden in een neutrale scholingslocatie of op ons eigen kantoor in Velserbroek gegeven.

Bezoek de website

Keurslager van Haaster

Passie voor het slagersvak Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. Ster Bastion 42 1991PN Velserbroek

Bezoek de website

ViTelecom

ViTelecom is een dynamisch bedrijf, met 20 jaar ervaring met Telecommunicatie, ICT, Camera systemen, Alarm beveiliging en Geluid Installaties Door de jarenlange ervaring, hebben wij gekozen voor een aantal producten welke prima aansluiten bij de techniek welke vandaag de dag voorhanden is. Door gebruik te maken van deze systemen, kunnen wij u elke oplossing aanbieden voor elke gewenste situatie.

Bezoek de website

Koster Brillen

Koster Brillen heeft een grote collectie van monturen, allemaal volgens de laatste trends. Of u nu op zoek bent naar een kleurrijke, trendy bril of een moderne, aparte bril; bij ons is alles mogelijk. Uiteraard wordt u begeleid door gediplomeerd personeel dat u adviseert bij uw keuze.

Bezoek de website

Köster Advocaten

Wie | we zijn Wij zijn authentieke, zelfverzekerde professionals met passie voor onze cliënten en ons eigen vakgebied. Ons | doel Ondernemers in staat stellen juridisch onbezorgd te kunnen ondernemen.

Bezoek de website

In2Hair

In onze salon staat een team met gezellige, spontane, creatieve en zeer professionele haarstylistes. Anthony Fokkerlaan 32 2024JE Haarlem

Bezoek de website

F1 Solutions

F1 Solutions is de partner die al uw IT zaken ontzorgt. Eenvoudige oplossingen in begrijpelijke taal, wij noemen dat ‘alfa communiceren, bèta denken’. Deze unieke combinatie zorgt voor een optimaal IT product.

Bezoek de website

Chunk

Onze missie: Bedrijven helpen groeien in een tijdperk van digitale transformatie. Onze visie: Wij geloven dat merkinteractie cruciaal is voor communicatie. Echte innovaties en een positieve klantervaring vormen de kern van succesvolle communicatie. Geen nep producten en -services. De klant is koning, hun leven en behoeften zijn de inspiratie.

Bezoek de website

BrHV

Bedrijfshulpverlening is essentieel in het Arbo-beleid van uw onderneming. Maar hoe zorgt u er voor dat uw medewerkers adequaat opgeleid, getraind en gemotiveerd worden en blijven. De realistische oefenmogelijkheden en specialistische kennis van BrHV Consultants kunnen hieraan bijdragen. Bekijk de mogelijkheden in de cursusplanning of het trainingscentrum.

Bezoek de website