Category met link

Akrides gaat samenwerken met Basketball Totaal

08-04-2020

Leuk nieuws! Akrides is met Basketball Totaal (www.bbtshop.com) een samenwerking aangegaan als nieuwe leverancier voor onze clubkleding en onze eigen merchandise kleding.

Alle spelende leden kunnen in een vragenlijst die per e-mail naar hun toekomt aangeven wat hun voorkeur heeft (deze zullen zij 9 of 10 april ontvangen), hierin zijn verschillende ontwerpen van tenues en keuze in op wat voor manieren de kleding aangeschaft kan worden.

Stukje over de eigenaar Ivo Boom:

Basketball Totaal is als hobby en passie begonnen samen met mijn goede vriend Martijn Luykx. Samen hebben wij het bedrijf gebracht waar het nu is. In 2013 is Martijn een andere weg ingeslagen, maar is zijn passie voor het bedrijf nog steeds aanwezig. Ook zijn vader Koos Luykx is, ondanks zijn pensioen, een aantal keer per week bij Basketball Totaal te vinden. Een echt basketballdier ook voor de verenging BS Leiden en dus ook Basketball Totaal. Samen hebben wij Basketball Totaal vanaf de grond opgebouwd. Dit naast onze banen en bij beiden op de zolder en kinderkamers. Toen de vrouwen/vriendinnen er genoeg van hadden, was het tijd om te verhuizen. Nu zijn wij al jaren gevestigd in Leiden in de Citrusweg.

De winkel van Basketball Totaal bestaat uit louter praktische basketballspullen of gadgets. Maar wel van een uitstekend niveau, want de Alpen fiets je ook niet op met een step. Basketball speel je ook op goede of uitstekende schoenen met een goede demping of fit. Het gaat namelijk over je lichaam. Zo besteed ik veel zorg en aandacht aan het assortiment en luister ik goed naar mijn klanten om te zorgen dat wij samen basketball op een hoger plan kunnen tillen. En daar hoort Basketball Totaal natuurlijk bij!

Ik hoop dat jullie net zo kunnen genieten van Basketball Totaal als ik kan en dagelijks doe en ik wens jullie allemaal veel basketballplezier en uiteraard kijk- en shopplezier.

Met sportieve groet,

Ivo Boom