Category met link

Scheidsrechters en sponsoren zien heren 1 winnen!

17-03-2019

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse sponsor- en scheidsrechters avond bij VBC Akrides, dit was weer een groot succes. Alle scheidsrechters en sponsors werden door de voorzitter in het zonnetje gezet en de heren zorgde ervoor dat ze een leuke en attractieve wedstijd te zien kregen.

VBC Akrides nam het op tegen de Hoppers, waar ze eerder dit seizoen uit nog van verloren hadden. Bij Hoppers zat een oude bekende met de naam Mario Bennes op de bank, ook bij VBC Akrides zat er als coach een ander maar bekend gezicht op de bank namelijk Bas van Riessen. Door de club was besloten niet verder te gaan met de oude coach en Bas en Mark Hooiveld zullen het seizoen als coaches afmaken.

Tijdens de wedstrijd speelde VBC Akrides fris en nam het continue de leiding, echter werd het verschil nooit groot. In zowel het tweede als derde kwart liep VBC Akrides tweemaal uit tot 10 punten verschil maar tweemaal kon de ploeg uit Hoorn dat gat verkleinen en dichten. Drie minuten voor tijd besloot VBC Akrides dat het genoeg was en zette aan, VBC Akrides liep geleidelijk uit en trok de wedstrijd naar zich toe. Een belangrijke overwinning in de strijd tegen degradatie, de volgende wedstrijd is weer thuis op 30 maart 20:00 tegen koploper Uitsmijters, hierbij kan de ploeg de steun van de fans goed gebruiken. Kom dus allen!!