Ben jij ons nieuwe toekomstige Akrides lid?

Akrides is een grote vereniging met veel jeugdteams, maar ook een grote seniorentak. We hebben dan ook veel niveaus om op te spelen en er wordt door de verschillende groepen op zo’n beetje alle dagen van de week getraind op verschillende locaties.

Volwassenen en kinderen, die er over denken om ook te gaan basketballen, mogen drie keer gratis meetrainen in hun leeftijdsgroep. Na die drie maal meetrainen, moet er besloten worden en kun je een inschrijfformulier meekrijgen. Dus vriendjes, vriendinnetjes, kennissen, ouders of andere familieleden kunnen allemaal komen kijken hoe leuk basketbal is.

Als je bij ons wil basketballen, of wellicht eerst eens een tijdje wil gaan trainen of eerst een aantal maal meetrainen om te kijken of je basketbal leuk vindt, kun je onderstaand informatieformulier invullen. We hebben dan de benodigde informatie van je om de juiste persoon van de technische commissie contact met je op te laten nemen. Deze zal dan met je kijken wat de mogelijkheden zijn binnen de vereniging en zorgen dat je bij het juiste team of de juiste training terecht komt.

LET OP: dit is geen inschrijfformulier. Na het invullen van dit digitale informatieformulier zul je worden benaderd door iemand van de technische commissie.

* Naam:

man/jongenvrouw/meisje

* Adres:

* Postcode:

* Woonplaats:

 
   

* Telefoonnummer:

* Geboortedatum:

   

* Uw e-mailadres

 
   

Heb je al eens gesport?

Zo ja, welke?

   

Extra informatie

 
   

* zijn noodzakelijk

 
%d bloggers liken dit: