Volgend seizoen

De TC is inmiddels gestart met het leggen van de puzzel voor het volgende seizoen. Alle trainers en coaches zijn uitgenodigd voor een gesprek met de TC op maandag 19 februari. Dan inventariseren we hoeveel en met welke teams we volgend jaar willen inschrijven en op welk niveau en wat de plannen van de trainers en coaches zijn voor volgend jaar. Natuurlijk kijken we ook hoe dit seizoen verloopt en wat de TC daar mogelijk nog in kan betekenen.

Onze vurige wens is dat de teamindelingen en de trainers en coaches vòòr het einde van het seizoen bekend zijn, zodat iedereen weet waar hij of zij volgend jaar aan toe is en wij als TC ook eens een keer van een onbekommerde zomer kunnen genieten.

Daar hebben wij jullie hulp voor nodig! Wil jij volgend jaar trainer of coach worden om zo bij te dragen aan het verhogen van niveau en speelplezier van onze basketbaljeugd? Mail dan naar tcakrides@gmail.com !

Dat geldt ook voor tips of opmerkingen voor de teamindelingen.

Voor ambities heb je kader nodig! Trainers, coaches en scheidsrechters gezocht die willen worden opgeleid.

Akrides heeft een naam, dat is altijd zo geweest. Bij Akrides is altijd op een heel behoorlijk niveau gespeeld en getraind. Hoewel het al lang bergafwaarts ging met het basketbal in Nederland, wist Akrides zich nog verzekerd van goede jeugdtrainers. Zij leerden onze jeugdspelers de zo belangrijke fundamentals goed en consequent aan waar welen nog steeds de vruchten van plukken. En gelukkig hebben we nog steeds een aantal van die kanjers. Toch wordt het steeds lastiger onze jeugdteams van goede trainers te voorzien. Daarom zou Akrides graag een aantal nieuwe trainers gaan opleiden om te zorgen dat Akrides ook in de toekomst garant kan staan voor een goede jeugdopleiding. Ben je geïnteresseerd, laat het ons weten. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vanzelfsprekend betaalt Akrides de opleidingskosten.

Doen! Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Dat geldt ook voor onze scheidsrechters. Dankzij hen kunnen een aantal van onze teams op landelijk niveau spelen. We hebben ze pas nog eens in het zonnetje gezet om ze daarvoor te bedanken. Maar voor de toekomst zullen wij ook nieuwe scheidsrechters moeten gaan opleiden om te zorgen dat teams op landelijk niveau kunnen blijven spelen. Daar hebben wij als kijkers ook weer plezier van. Dus vind je het leuk om te fluiten? Ja hoor, dat kan! En wil je verder worden opgeleid zodat je op een hoger niveau kunt gaan fluiten? Neem dan ook contact op met de TC!

Mail: tcakrides@gmail.com

Leave a Comment

(required)

(required)

%d bloggers liken dit: