Akrides is altijd op zoek naar sponsors. Daarmee kunnen wij onze jeugd goed opleiden met veel trainingsuren en kan Akrides met de eerste teams op het hoogste amateurniveau spelen tegen redelijke contributies.

Wilt u ook sponsor worden of kunt u ons in contact brengen met een (potentiële) sponsor, neemt dan contact op met:

Gijs Schouten
06-40357177
Sponsor@akrides.nl

Hoofdsponsor
In Tandartsenpraktijk Centre Ville in Bergen maken Klaas Zonjee en zijn medewerkers dagelijks werk van een goed gebit. Met behulp van een modern instrumentarium, op een eigentijdse en vooral hygiënische manier en … pijnloos!!

Gewaardeerd door de patiënten wordt dat het team van Klaas Zonjee de wachttijd zo kort mogelijk wil houden, goede afspraken maakt en, als er iets tussen mocht komen, de patiënt daar telefonisch op tijd van in kennis stelt.
Ook de deskundigheid van het team en de bereikbaarheid van de praktijk worden positief tot zeer positief ervaren. De uitstraling van de praktijk zelf wordt tussen rustgevend en neutraal beoordeeld.

Sponsors


Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor. Als vaste klant van Sport2000 profiteer je van extra acties, aanbiedingen en privileges. Bovendien spaar je met je SportCard automatisch voor korting op een volgende aankoop.


Bij Köster Advocaten werken specialisten in een groot aantal rechtsgebieden. Met name voor ondernemers hebben wij veel expertise op een aantal relevante zakelijke disciplines: ondernemingsrecht en vennootschapsrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, faillissementsrecht, intellectueel eigendomsrecht, mededingingsrecht en vastgoedrecht.

Folkerts staat in IJmuiden en omgeving bekend als hét adres voor kopiëren, print en drukwerk. Inmiddels zijn wij ruim twintig jaar verder en kunt u naast design en print, vanaf nu ook bij ons terecht voor online communicatie en audio-visuele producties.

Onze Keurslagerij Groenendaal is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten.

DID interieurmakers richt zich op interieur- en inrichtingsvraagstukken ten behoeve van nieuwbouw, verbouw en revitalisatieprojecten in de horeca, zorg, kantoor, overheid & onderwijs en sport verenigingen. Daarnaast realiseren wij ook stijlvolle particuliere woninginrichtingsprojecten.


Proost in kantine Oost is een kantine die gevestigd is in sporthal IJmuiden-Oost en staat voor, tijdens en na het sporten voor u klaar. Kom langs en geniet zelf van de gezelligheid rondom het sporten.