Scheidsrechters cursus en spelregelbewijs

Onder leiding van Piet Liefting zijn 14 leden geslaagd voor hun BS2-diploma. Na een theorieavond en een praktische avond zijn een aantal beoordeeld tijdens een echte competitiewedstrijd. Geslaagd zijn: Stan van Egmond, Menno Roest, Pascal Visser, Britt Valstar en Jessica Arisz.

Verder zijn geslaagd Juriaan Toning, Kyra Houtkamp, Josephine Haver, Mickey Bulens, Lars Koster, Bodhi Groot, Yang Min Chen en Luciano Raar. Deze leden moeten bij Jos Meijer langs om hun handtekening te plaatsen en/of hun geboorteplaats door te geven. Het adres is Wüstelaan 87 in Santpoort. Wee feliciteren de genoemde leden. Marilou Buis is geslaagd als zij het spelregelbewijs heeft gehaald. Stach Lammertsma en Maud Rustemeijer moeten nog beoordeeld worden tijdens een competitiewedstrijd.

Alle Akridesleden vanaf 14 jaar krijgen van de bond een brief met een code waardoor zij kunnen oefenen voor het spelregelbewijs en ook het spelregelbewijs kunnen halen. Als je het bewijs wil halen doe dit met nog iemand, want twee weten meer dan een. Want de toets is niet gemakkelijk.

Verder willen we iedereen vragen om je email regelmatig te lezen!! Want we hebben niet altijd de mogelijkheid jullie te bereiken via whatsapp

Leave a Comment

(required)

(required)

%d bloggers liken dit: