Scheidsrechter cursus BS2 voor alle (jeugd)leden

Scheidsrechter cursus BS2 voor alle (jeugd)leden

De basketbalbond verplicht iedereen om het spelregelbewijs te halen. Akrides is vorig seizoen begonnen met het sturen van de code om dit digitale spelregelbewijs te halen. Een aantal van de leden is daarvoor geslaagd, een aantal hebben het programma geactiveerd en zijn nog niet geslaagd en een groot aantal zijn daar nog niet aan begonnen.

Dit seizoen zullen we opnieuw alle leden, die het spelregelbewijs nog niet gehaald hebben, de code toesturen om de cursus te volgen en zo het spelregelbewijs te halen. Dit zal gebeuren via de mail!!!

Dus de leden, die alleen communiceren via WhatsApp, worden verzocht hun mail regelmatig te checken.

Leden, die 16 jaar en ouder zijn, zijn verplicht om het scheidsrechtersdiploma BS2 (het oude F-diploma) te halen. Om dit diploma te halen dient men 2 workshops te volgen te weten de techniek van het fluiten en Leiderschap en sportiviteit . Beide workshops worden gegeven door Piet Liefting, lid van verdienste van onze vereniging.

Maar je kan alleen het BS2-diploma halen als je het spelregelbewijs hebt gehaald!!

Leden, die uitgenodigd worden voor de BS2 cursus  en dus opgegeven zijn bij de bond zijn:

Toning, Juriaan
Arisz, Jessica
Haver, Maik
Chen, Yang Min
Visser, Pascal
Groot, Bodhi
Roest, Menno
Valstar, Britt
Dijk, Lucca van
Egmond, Stan Van
Raar, Luciano
Koster, Lars
Beaufort, Niels
Lammertsma, Stach
Haver, Josephine
Koudijs, Mees
Rustemeijer, Maud

De workshop Leiderschap en sportiviteit vindt plaats op woensdag 20 september om 19.00 in de bestuurskamer van sporthal IJmuiden-Oost. Deze workshop gaat voor een eventuele training!!!

Wegblijven is geen optie!!

De bovenstaande leden hebben allemaal digitaal een deelnemershandleiding en een basisboek voor basketbalscheidsrechters toegestuurd gekregen.

Een onderdeel is het invullen van een zelfscan. Deze ingevulde zelfscan kan je opsturen naar Jos Meijer, Wustelaan 87, 2071AE Santpoort of meenemen naar de eerste workshop.

Nogmaals: De bond eist dit en wij voeren het uit.

Leave a Comment

(required)

(required)

%d bloggers liken dit: