Samen zijn we Akrides

Allereerst willen we iedereen bedanken die de eerste helft van het seizoen heeft gezorgd dat de wedstrijden waarvoor zij waren opgesteld heeft geschreven/gefloten. Helaas zijn er ook (te) veel mensen niet komen opdagen, waardoor je jouw mede clubgenoten benadeelt. Er zijn dit seizoen zelfs wedstrijden bijna niet door gegaan omdat er geen scheidsrechters waren. Hoe dit te voorkomen?

  1. Hou goed in de gaten wanneer er een nieuw schema bekend gemaakt wordt.*
  2. Zoek in het clubblad op of kijk in de basketballapp of je bent opgesteld
  3. Zet dit in je agenda (met een herinnering)
  4. Tafel/fluit zelf de wedstrijd of zorg dat er een vervanger is geregeld**

Tenslotte mailt Nel iedereen een paar dagen van tevoren wanneer hij/zij staat ingedeeld ter herinnering (naar het mailadres wat bij Akrides bekend is). Het is dus niet mogelijk dat je niet op de hoogte was dat je moest tafelen/fluiten.

*het clubblad wordt naar iedereen gemaild en komt op de website te staan. Mocht je het clubblad niet ontvangen kijk dan in je SPAM-box en stuur daarna een mail naar clubblad-akrides@hotmail.com.

** Hoe regel ik een vervanger? Vraag eerst in je eigen team of er iemand met je kan/wil ruilen. Heb je daar niemand gevonden kan je een oproep plaatsen op een gesloten Facebookpagina ‘Fluit- of tafelbeurten ruilen’. Wil je hieraan toegevoegd worden? Stuur dan een berichtje naar de Akrides facebookpagina, dan wordt je toegevoegd. Let op! Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor een vervanger tot dat deze geregeld is!

Daarnaast wordt de boetestructuur voor het niet komen fluiten aangescherpt:

1e keer niet komen opdagen: €25 boete

2e keer niet komen opdagen: speelverbod + €50 boete + 1 inhaalwedstrijd (zelf fluiten)

3e keer niet komen opdagen: speelverbod + €75 boete + 2 inhaalwedstrijden (zelf fluiten)

Je speelverbod wordt pas opgeheven wanneer je de boete hebt betaald en je wedstrijd(en) hebt ingehaald. Je kan bij Nel opvragen wanneer je een wedstrijd kan inhalen. Indien het de laatste twee wedstrijden zijn van het seizoen neem je dit mee naar het volgende seizoen.

Leave a Comment

(required)

(required)

%d bloggers liken dit: