Ruime nederlaag voor Akrides in Katwijk!

De heren van Bert Samson zijn op bezoek bij Grasshoppers uit Katwijk getrakteerd op een ruime nederlaag, meteen vanaf de tip-off waren de aspiraties van Grasshoppers duidelijk. Waar Akrides vorige week nog een vuist kon maken liet de ploeg deze week de teugels volledig vieren. Na het eerste kwart stond een een 14 punten achterstand op het scorebord. (24-10)

In het begin van het tweede kwart leek Akrides de draad op te pakken, maar dit was slecht de eerste 5 minuten een feit. In de resterende 5 minuten werd er vanuit Katwijkse kant wat gas gegeven en liep de achterstand op tot 18 punten bij rust. (37-19)

Na rust leek de wedstrijd een formaliteit die uitgespeeld diende te worden, Akrides probeerde van alles maar moest gewoon toegeven dat Grasshoppers vandaag een maatje te groot was. In het derde kwart liep de achterstand op tot 33 punten. (63-30)

Zo was het vierde kwart er alleen nog voor de statistieken, de ploeg van Bert Samson bleef hard doorwerken maar de achterstand bleef oplopen. Volgende week beter als de nummer laatst Harlemlakkers in IJmuiden-Oost op bezoek komen.

Grasshoppers – VBC Akrides(84-43)

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

%d bloggers liken dit: