RABO fietsdag op zondag 11 juni

Ook dit jaar zal Rabobank IJmond weer een fietstocht organiseren. De tocht staat dit jaar gepland op zondag 11 juni 2017 en Akrides heeft zich ook weer ingeschreven. Ook dit jaar willen het maximale bedrag van € 500 binnenhalen, daar zijn minimaal 50 deelnemers voor nodig (zie de uitleg hieronder).

We willen graag als groep fietsen en daarom verzamelen we om 10 voor 11 uur bij het Telstarstadion, waar we om 11 uur met het rondje van 25 kilometer in Zuid-Kennemerland kunnen starten. (Als je wel wil fietsen voor Akrides, maar eerder terug wil zijn, kan je ook apart starten vanaf 09.30 uur)

Graag je agenda vrijhouden op deze datum voor jouw deelname. De deelnemers hoeven geen Akrides lid te zijn. Je mag ook familieleden, vrienden en bekenden meenemen. Opgeven doe je bij Frans de Vilder (frans.de-vilder13@live.nl).

Voor iedere deelnemer die de fietsroute uitrijdt ontvangt Akrides € 10,- voor de clubkas. We hebben dus minimaal 50 deelnemers nodig om de maximale sponsorbijdrage van € 500,- voor Akrides binnen te halen.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

%d bloggers liken dit: