Akrides club van 50

De club van 50 biedt de mogelijkheid aan leden, hun familieleden, vrienden en kennissen en andere belangstellenden, die Akrides een warm hart toedragen om Akrides tegen een relatief klein bedrag te sponsoren.

Akrides besteedt uw donatie aan een specifiek doel dat uit de reguliere middelen niet bekostigd zou kunnen worden.Hierbij moet u denken aan voldoende basketballen, opbergmiddelen, materialen voor de tafeltaken, maar ook extra trainingsmogelijkheden om onze jeugdspelers beter te kunnen begeleiden. Uw donatie is voor ons daarom zeer waardevol en zorgt ervoor dat Akrides als vereniging met zowel top- als breedtesport kan blijven bestaan.

Uw steun wordt beloond met een naamsvermelding op onze website bij de Club van 50 pagina.

Bij de jaarvergadering kunnen de leden van de Club van 50 aangeven of er een (ander) specifiek doel is waaraan de donaties besteed zouden kunnen worden.

 

De club van 50 kan altijd nieuwe “leden” gebruiken.  Interesse? Neem dan contact op met Marga Alofsen: margaalofsen@hetnet.nl

Wil je rechtstreeks lid worden van de club van 50? Maak dan €50,- over op het rekeningnummer NL31 RABO 0105 0094 66 t.n.v. VBC Akrides o.v.v. Club van 50.

Leave a Comment

(required)

(required)

%d bloggers liken dit: