Category met link

Jantje Beton, Volgende week! Kom jij helpen?

04-03-2022

Van 7 t/m 12 maart 2022 doet Akrides met de collecte voor Jantje Beton.

De helft van de opbrengst gaat naar het Nationaal Jeugd Fonds, het fonds van Jantje Beton. De andere helft is voor Akrides bestemd. Met de opbrengst van deze actie zal een activiteit voor de U10 en U12 teams worden georganiseerd. Hoe deze activiteit er uit zal zien is nog niet bekend, maar het wordt vast leuk! Het is dus ook belangrijk dat jullie er allemaal zijn, zodat we ook voldoende geld ophalen!

Team U12 zal op dinsdag 8 maart collecteren in Velserbroek. Team U14 heeft op deze dag wel training. Dit gebeurt onder begeleiding van leiding en ouders. We verzamelen om 17.45 uur bij het Polderhuis. Je krijgt dan je collectebus en de straten waar je mag collecteren.

Vervolgens lopen we gezamelijk naar de wijk waar wij zullen collecteren. Dit zijn alle straten tussen Westlaan, Westbroekerweg (westkant), Velserbroekse Dreef (zuidkant), Meubelmakerstraat en de Rijksweg. Rond 19.30 stoppen we en mag je de collectebus weer inleveren in het Polderhuis.

Team U14 zal op woensdag 9 maart collecteren in IJmuiden. Team U12 heeft op deze dag wel training. Dit gebeurt onder begeleiding van leiding en ouders. We verzamelen om 17.45 uur bij Sporthal Oost. Je krijgt dan je collectebus en de straten waar je mag collecteren.

Vervolgens lopen we gezamelijk naar de wijk waar wij zullen collecteren. Dit zijn alle straten tussen De Noostraat (noordkant), IJmuiderstraatweg, Frans Naereboutstraat (oostkant) en Marktplein (oostkant). Rond 19.30 stoppen we en mag je de collectebus weer inleveren in Sporthal Oost.

Belangrijk: per drie kinderen is een begeleider (> 16 jaar) nodig. Kinderen < 16 jaar mogen namelijk alleen voor Jantje Beton collecteren, maar alleen met begeleiding! Ouders, laat ons alstublieft zo snel mogelijk weten of u kunt begeleiden!

Wilt u al doneren dan kunt dat in onderstaande link;

Buitenspelen belangrijker dan ooit (digicollect.nl)

Hartelijke groet,

Gijs Schouten             Jeanette Scholder

(bestuur Akrides)       (Co-ordinator Jantje Beton)

06 40357177              06 22450898

Wijk in Velserbroek

Wijk in IJmuiden