Category met link

Na 1,5 jaar zorgt Akrides voor licht in jubileum jaar!

30-09-2021

Na een succesvol kick-off toernooi en een geslaagde pubquiz stond op 29 September een mystery training op het programma. De club was in 3 leeftijdscatogorieen gesplitst en bij binnenkomst was nog onduidelijk wat er ging gebeuren. In de kleedkamer was de spanning aanwezig, toen de deuren van de sporthal open ging verscheen een futuristisch beeld. De hal was donker, verlicht met blacklight en overal op het veld waren glow in the dark lijnen aangebracht.

De warming-up bestond uit een oefening waarbij ballon aan de voet gebonden bij andere kapot moesten worden getrapt. Daarna werd een NBA waardig all-star fundamental challenge uitgezet, waarbij 6 teams het tegen elkaar opnamen door hun skils door middel van dribbels, lay-up, schot en passing te showen. Nadat dit alles had plaatsgevonden was het tijd om partijtje te spelen.

Al met al een geweldige avond, waarbij wij dankbaar moeten zijn met de vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet. Kudo’s voor jullie, dankzij vrijwilligers als jullie is Akrides al 60 jaar de prachtige club die het is.