13 januari gezellig avondje Akrides

13 januari speelt Heren 1 tegen het altijd sterke Lokomotief, die momenteel 1e staat in de Promotiedivisie. Daarom willen we iedereen oproepen om naar deze wedstrijd te komen en om ze aan te moedigen tijdens deze wedstrijd.
Om er een echte Akrides-avond van te maken worden er rondom deze wedstrijd verschillende activiteiten geregeld. Zo zijn er ‘Special guests’ en kan je meedoen aan een loterij georganiseerd door Dames 1.

Op 13 januari, tijdens de wedstrijd van Heren 1 tegen Locomotief om 20.00 uur, kunnen jullie geweldige prijzen winnen. Van gesigneerde basketballen tot een bittergarnituur uit de kantine en nog veel meer leuks! Lootjes zijn te koop tijdens de wedstrijd en voor de early birds tijdens het familietoernooi op 6 januari. Koop je lootjes bij speelsters van Dames 1 voor €0,50 per stuk!

1 Comment

  • Sander Nieuwenhuis

   14 januari 2018

   Leuke pot basketbal gezien, volle zaal, goede sfeer met muziek en speaker. Werkbasketbal, defensive game, 4e kwart onnodig veel te hard.

   Ook erg leuk dat vrijwilligers uit heden en verleden gehuldigd werden die jarenlang hun hart en ziel in de vereniging hebben gestoken. Jammer dat niet iedereen was uitgenodigd…

   Reply

Leave a Comment

(required)

(required)

%d bloggers liken dit: