Akrides is altijd op zoek naar sponsors. Daarmee kunnen wij onze jeugd goed opleiden met veel trainingsuren en kan Akrides met de eerste teams op het hoogste amateurniveau spelen tegen redelijke contributies.

Wilt u ook sponsor worden of kunt u ons in contact brengen met een (potentiële) sponsor, neemt dan contact op met:

Frans de Vilder
(023) 537 21 92
Frans.de-vilder13@live.nl

HoofdsponsorSponsors


Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor. Als vaste klant van Sport 2000 profiteer je van extra acties, aanbiedingen en privileges. Bovendien spaar je met je SportCard automatisch voor korting op een volgende aankoop.


Bij Köster Advocaten werken specialisten in een groot aantal rechtsgebieden. Met name voor ondernemers hebben wij veel expertise op een aantal relevante zakelijke disciplines: ondernemingsrecht en vennootschapsrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, faillissementsrecht, intellectueel eigendomsrecht, mededingingsrecht en vastgoedrecht.

Folkerts staat in IJmuiden en omgeving bekend als hét adres voor kopiëren, print en drukwerk. Inmiddels zijn wij ruim twintig jaar verder en kunt u naast design en print, vanaf nu ook bij ons terecht voor online communicatie en audio-visuele producties.